Den Drossaerd

Welkom bij Den Drossaerd !

Sinds 1 februari 2022 hebben Daisy en Kevin officieel de fakkel overnemen. Na een uiterst geslaagde decoratieve herinrichting ontvangen zij u sinds 11 februari met héél veel plezier en een grote gastvrijheid in ons café! De prachtige nieuwbouw en de mooi gerenoveerde feestzaal bieden een perfecte mogelijkheid voor het houden van een geslaagd feest, voor welke gelegenheid dan ook. Loop gerust eens binnen bij Kevin en Daisy om de ruimten te bekijken en de mogelijkheden tot reservatie te bespreken. Den Drossaerd heeft immers alles wat een eigentijds ontmoetingscentrum moet hebben en heeft bovendien uiterst klantvriendelijke voorwaarden.
Wij wensen Daisy en Kevin een fantastisch mooie en succesvolle carrière als sociaal voelende ondernemers in Den Drossaerd, het kloppend hart van Lindelhoeven.
Den Drossaerd is het parochiecentrum van Lindelhoeven (Overpelt). Met de ruime feestzaal, vergaderlokaal en een café is het de thuishaven voor zo’n 23 sociale en culturele verenigingen. De mooie feestzaal met aansluitend terras is de ideale plaats voor allerlei feesten en party’s. De feestzaal vormt in combinatie met de vergaderlokalen een geschikte lokatie voor studiedagen en congressen. Het café is een fijne ontmoetingsplaats waar gezelligheid en gemoedelijkheid troef zijn.
Kom gerust eens langs!